Avide LED panel

Az Avide LED panelek jelentős energiamegtakarítást biztosítanak, és kiváló eredményeket érnek el a fényminőség és a tervezés terén az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően.

A LED chipek legfrissebb generációját alkalmazza, amelyek egyenletes fényt, színt, kellemes és nagyon magas hatékonyságot biztosítanak. Érdemes lecserélni a mennyezeti fénycsöveket Avide LED-es fénysugárzór, hogy új, fényes, egyenletes megvilágítású és páratlan esztétikai megjelenést biztosítson a belső terekben.

A LED-es világító panel többféle vastagságú, elegáns kivitelben kapható. A legfejlettebb LED-technológiák garantálják a panel stabilitását, a nagy fényerőt és a hosszú élettartamot. A panelek kiváló minősége miatt a LED fény ideálisan helyettesíti a hagyományos és a neon fénycsöveket. A tápegység állandó áramerősséget, biztonságot, energiatakarékosságot és hosszú élettartamot biztosít. Az Avide LED panelok harmóniát, egyenlete fényt biztosítanak, és a modern designnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden környezetbe. Ennek megfelelően ideálisak irodák, otthonok, bárok, üzletek, szállodák és egyéb belső tér megvilágítására is. Falra és mennyezetre is szerelhető, vízszintesen vagy függőlegesen is rögzíthető. Akár egészségügyi intézményekben is jól használható röntgenleletek vagy egyéb dokumentumok kiértékelése során is.

Jellemzők

  • Nagy fényerő
  • Azonnali teljes világítás
  • Akár 50%-kal kevesebb fogyasztás a fluoreszkáló csövekhez (neon) vagy 80%-kal kisebb fogyasztás a hagyományos fényforrásokhoz képest.
  • Időtartam: akár 5-ször hosszabb a normál fénycsöveknél
  • Alacsony üzemi hőmérséklet
  • Könnyen tisztítható


Telepítési módszerek

  • süllyesztve
  • felületre szerelve
  • függesztve

Legfrissebb híreink

Ünnepi Avide fények
Ünnepi Avide fények

A vásár hivatalos belépőkapuin Avide LED szalagok tündökölnek.

Bővebben +
Nagyszabású nyereményjáték az Avide ledekkel
Nagyszabású nyereményjáték az Avide ledekkel

Vásároljon a promócióban részt vevő Avide termékekből, és nyerjen egy Fordot!

Bővebben +

Termékeink közül

Üzleti partnereknek

Bővebben

Végfelhasználóknak

Bővebben

Kapcsolat

Kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Avide Europe Kft.

H-4024 Debrecen, Kossuth utca 22. 2/4

www.avidelighting.hu

info@avidelighting.hu

telefon: +36 52 794 696

Fax: +36 52 998 096

Tekintse meg legfrissebb katalógusunkat!

Világítástechnikai termékek 2017-2018