Rólunk

Fontosnak tartottuk egy minőségi háttérrel és versenyképes árazással bíró termékcsoport bevezetését, ezért fejlesztettük ki az új világítástechnikai márkánkat AVIDE márkanév alatt.

A fejlesztésnél a rendkívül széles szortiment felépítése is fontos szempont volt, hogy partnereink kompromisszumok nélkül választhassák ki az igényeiknek megfelelő világítástechnikai terméket. 

Jelenleg az Avide termékpaletta több mint 300 termékből áll: a fejlett LED-es  technológiáktól kezdve, az energiatakarékos izzókon és halogéntermékeken át a legrégebbi technológiás rezgésálló izzókig, minden szegmenst lefedünk, így partnereink a klasszikus termékektől a korszerű fényforrásokig mindent megkapnak egy márka égisze alatt.

Saját fejlesztésű termék lévén, képviselőink pontos és részletes információval rendelkeznek a meglévő és belépőáras termékekről egyaránt.

Az Avide termékcsoport fejlesztése folyamatos, szem előtt tartva a piaci igényeket. Minőségi hátterét mi sem bizonyítja jobban, mint 0,1% alatti selejt arány a Media Markt üzletekben, valamint a 3 éves garancia, melyet minden Avide LED Basic termék megkap. 

A márka sikerét ezen felül számos más elismerés is igazolja: a multinacionális hálozat általi listázásunk, valamint a 2014-ben az Év Honlapja versenyen brand kategóriában nyert „Minőségi Díj” a www.avidelighting.hu honlappal.

Legfrissebb híreink

Megjelentek az új Avide beépíthető spot lámpák
Megjelentek az új Avide beépíthető spot lámpák

Modern megjelenés, egyszerű beépítés és takarékos megoldás.

Bővebben +
Újabb asztali lámpák az Avide kínálatában
Újabb asztali lámpák az Avide kínálatában

Az Avide O-talpú asztali lámpák modern és elegáns megjelenésükkel dobják fel otthonát.

Bővebben +

Termékeink közül

Üzleti partnereknek

Bővebben

Végfelhasználóknak

Bővebben

Kapcsolat

Kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Avide Europe Kft.

H-4024 Debrecen, Kossuth utca 22. 2/4

www.avidelighting.hu

info@avidelighting.hu

telefon: +36 52 794 696

Fax: +36 52 998 096

Tekintse meg legfrissebb katalógusunkat!

Világítástechnikai termékek 2017-2018