Rólunk

Avide - Folyamatos fejlődés a minőségre koncentrálva.

A világítástechnika a mi fő erősségünk

Mi, az Avide márka megalkotói, mindig igyekszünk az innováció élvonalában járni, úgy hogy a világítástechnika új szegmenseit adaptáljuk anélkül, hogy a hagyományos minőségre való fókuszálástól eltekintenénk.

A termékfejlesztések során mindig odafigyelünk, hogy a termékek jellemzői és azok felhasználhatósága megegyezzen a fogyasztói elvárásokkal, különös figyelmet fordítunk arra, hogy a fényforrások magas energiahatékonysággal rendelkezzenek, nem csak az energiaköltségek megtakarítása miatt, hanem a partnereink ökológiai lábnyomuk csökkentése miatt is. Az évek során folyamatosan fejlesztettük, finomítottuk a csomagolásunk dizájnját, így ma már büszkén szállítjuk a kereskedők polcaira a modern, figyelemfelkeltő csomagolású termékeinket.

A minőség a mi platformunk
Számunkra az a legfontosabb, hogy kiváló minőségű termékeket hozzunk létre, és azokat tisztességes áron ajánljuk. Nem megyünk bele a heves árvesenybe, nem követjük azokat az ipari változásokat, melyek negatív hatással vannak a minőségre, ezért 5 évig terjedő garanciát biztosítunk termékeinkre. Szigorúan követjük a nemzeti és az EU szabályozásokat, minden termékünk megfelel a rá vonatkozó CE előírásoknak.

Nagy választék partnereink számára
A közel 1000 féle különböző termékünkkel széles skálájú választékot kínálunk, a hagyományos termékektől a modern és speciális fényforrásokig. Legtöbb termékünk LED technológián alapszik, mely lehetővé teszi, hogy a LED gyártás minden előnyét ügyfeleink rendelkezésére bocsáthassuk.

A 2012-es kezdetektől fogva keményen dolgoztunk és folyamatosan figyelemmel követtük az alapértékeinket, ezáltal lépésről-lépésre sikerült megszereznünk az ügyfeleink bizalmát.

Ma már büszkék vagyunk arra, hogy 25 országban több mint 3000 ügyfélnek szállítunk, köztük számos, elismert, nemzetközi szupermarkettel és barkács üzletlánccal.

Avide led lighting

Legfrissebb híreink

Avide fényerőszabályozható LED globe
Avide fényerőszabályozható LED globe

Új, fényerőszabályozható termék az Avide LED családjában.

Bővebben +
Újabb cseppálló, Avide mennyezeti, fali lámpák
Újabb cseppálló, Avide mennyezeti, fali lámpák

Az Avide új, cseppálló lámpái ideálisak családi házak, hotelek, éttermek, raktárak, gyárak, kereskedelmi-...

Bővebben +

Termékeink közül

Üzleti partnereknek

Bővebben

Végfelhasználóknak

Bővebben

Kapcsolat

Kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Avide Europe Kft.

H-4024 Debrecen, Kossuth utca 22. 2/4

www.avidelighting.hu

info@avidelighting.hu

telefon: +36 52 794 696

Fax: +36 52 998 096

Avide Europe Kft.

H-4024 Debrecen, Kossuth utca 22. 2/4.
www.avidelighting.hu
info@avidelighting.com
telefon: +36 52 794 696
Fax: +36 52 998 096

Tekintse meg legfrissebb katalógusunkat!

Világítástechnikai termékek 2017-2018