Avide LED Szalag 12V 288W RGB+W Jelerősítő

Termékkód: ABLS12VRGBW-288W-AMP

Avide LED Szalag 12V 288W RGB+W Jelerősítő

Termékkód: ABLS12VRGBW-288W-AMP
12-24 V
12-24 V
24 A
24 A
288 W
288 W

Részletes leírás

Az Avide LED-szalag RGBW jelerősítővel az RGB és RGBW LED-szalag vezérlők teljesítménye növelhető. Egy jelerősítővel a meglévő vezérlő lecserélése nélkül is bővíthető a már meglévő LED-szalag vilgáítás. A jelerősítő önmagában nem alkalmas a LED-szalag vezérlésére. A csomag LED-szalag vezérlőt nem tartalmaz.

A jelerősítő a vezérlő után és 2db LED-szalag közé szerelve látja el funkcióját, erre példa az alábbi ábra:

Beszerelés:
A jelerősítő bementi oldalához(input) csatlakoztassuk a LED-szalag vezérlő felőli oldalát, majd a kimeneti oldalhoz (output) csatlakoztassa a másik LED-szalagot. A be- és kimenet bekötésekor figyeljünk arra, hogy a LED szalag vezetékeit melyik csatornába rögzítjük. Ennél a jelerősítő esetén arra kell figyelnünk, hogy a LED-szalag fekete vezetékét a be- és kimeneti oldalon is a V+ csatlakozóba kössük. A többi vezeték esetében csak arra kell ügyelnünk, hogy az azonos színű vezetékeket az ellenkező oldalon is az ugyan olyan feliratú csatlakozóba kössük be.Például, ha a LED-szalag piros vezetékét a CH1 csatlakozóba csatlakoztattuk, akkor a kimeneti oldalon is a CH1 csatlakozóba rögzítsük a másik LED-szalag piros vezetékét.
A jelerősítőn található egy DC-anya bemenet is, amire a tápegység DC-apa csatlakozóját kell csatlakoztatni. Ha a tápegység nem rendelkezik DC-apa csatlakozóval, akkor a tápegység piros vezetékét az "INPUT+" a fekete vezetéket pedig az "INPUT-" csatlakozóba rögzítsük. Ha megfelelő erősségű tápegységgel rendelkezünk, akkor minden komponenst ráköthetünk erre az egy darab tápegységre. Ha a tápegységünk teljesítménye nem lenne elég vagy túl messze helyezkedik el a jelerősítőtől, akkor nyugodtan használhatunk egy kiegészítő tápegységet.
Fontos, hogy a jelerősítőre csak 1 darab tápegységet csatlakoztassunk!

A jelerősítő alkalmas 12V és 24V -os működésre is.
Ha 12V-os rendszert épít, figyeljen rá, hogy a LED-szalag és a tápegység is 12V-os legyen!
Ha 24V-os rendszert épít, figyeljen rá, hogy a LED-szalag és a tápegység is 24V-os legyen!

Vonalkód 5999097914008
Garancia 2 év
Szín Ezüst
YouTube link https://youtu.be/H5TFrUQHgk0
Teljesítmény 288 W
Feszültség tartomány 12-24 V
Áramerősség 24 A
Bemeneti csatlakozó DC csatlakozó és kábelszorító rögzítés
Kimeneti csatlakozó Kábelszorító rögzítés
IP Védettség IP20
Hosszúság 80 mm
Szélesség 64 mm
Színhőmérséklet RGB+W
Funkciók Jelerősítés
Nincs információ
Tömeg 121.4 gramm
Bruttó térfogat 282 cm³