Avide LED Szalag 12V Fényerőszabályzó 4 Zónás RF Falra Szerelhető /2xAA/ Érintőpaneles Távirányító

Termékkód: ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z

Avide LED Szalag 12V Fényerőszabályzó 4 Zónás RF Falra Szerelhető /2xAA/ Érintőpaneles Távirányító

Termékkód: ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z

Részletes leírás

Az Avide 4 zónás érintőpaneles LED-szalag távirányítóval egyidejűleg akár 4 db zóna is  vezérelhető. Az érintőkijelzős rádiófrekvenciás távirányító segítségével tudjuk állítani a csatlakoztatott zónák fényerejét. A távirányító önmagában nem képes vezérelni egy LED-szalagot, a használatához szükség van legalább 1, legfeljebb 4db vezérlőegységre is, amit a csomag nem tartalmaz.

Távirányító Funkciói:

1. 60 másodperces késleltetés
2. Összes zóna bekapcsolása
3. 1-4 Zóna bekapcsolá

4. 1-4 Zóna kikapcsolás
5. Fényerő állító csúszka
6. Összes zóna kikapcsolása

7. 1-4 Zóna párosítás

Fontos,hogy a távírányító használatához 2db AA elem behelyezése szükséges! Használat előtt a távirányítót párosítani kell a vezérlő egység(ek)hez, ellenkező esetben a vezérlés nem fog működni!

Párosítás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül nyomja meg 3-szor röviden a párosítani kívánt zóna bekapcsoló gombját. Ha a LED-szalag 3-szor felvillan, a párosítás sikeres volt. Ha nem, húzza ki a konnektorból és próbálja újra.

Leválasztás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül nyomja meg 5-ször röviden a párosítani kívánt zóna bekapcsoló gombját. Ha a LED-szalag 9-szer felvillan, a leválasztás sikeres volt. Ha nem, húzza ki a konnektorból és próbálja újra.

Vonalkód 5999097912844
Garancia 2 év
Szín Fehér
YouTube link https://youtu.be/UUwLW9ipXN8
Feszültség tartomány 12-24 V
IP Védettség IP20
Hosszúság 86 mm
Szélesség 86 mm
Nincs információ
Funkciók Be- és kikapcsolás(főkapcsoló minden zónára), időzített kikapcsolás, fényerőszabályozás (külön-külön vagy egységesen mind a 4 zónára)
Távirányító típusa Rádiófrekvencia
Nincs információ
Tömeg 110 gramm
Bruttó térfogat 463 cm³