Avide LED Szalag 12V RGB+W 4 Zónás RF Beépíthető /AC180-240V/ Érintőpaneles Távirányító

Termékkód: ABLS12VTPRRGBW-RFC-4Z
Vonalkód 5999097912806
VTSZ 85269200
Garancia 2 év
Szín Fehér
YouTube link https://youtu.be/HqhmdCcHHr0
Színhőmérséklet RGB+W
Tömeg 110 gramm
Bruttó térfogat 463 cm³
Feszültség tartomány 180-240 V
Bemeneti csatlakozó Kábelszorító rögzítés
Kimeneti csatlakozó Kábelszorító rögzítés
IP Védettség IP20
Hosszúság 86 mm
Szélesség 86 mm
Funkciók Be- és kikapcsolás, színválasztás, fényerőállítás, módválasztás, zónánkénti vezérlés
Távirányító típusa Rádiófrekvencia

Részletes leírás

Az Avide LED fali távirányítók nem csak megjelenésükben, hanem felépítésükben is a lehető legkorszerűbb termékek. A letisztult dizájn és a valódi edzett üveg előlap elegáns megjelenést kölcsönöz a távirányítónak. Az üveg alatt elhelyezkedik egy nagy pontosságú kapacitív érintőpanel, melynek segítségével könnyedén vezérelhetük a LED világításainkat.

A távirányító a vezérlővel 2.4GHz-s magas frekvencián kommunikál, így a nagyobb távolságból is vezérelhetőek a világítások.

A Smart Panel „T” és „B” verziókban érhető el. A „T” verzió szerelvénydobozba szerelhető és AC180-240V áramról működik. A „B” verzió azonban bárhova felszerelhető, mivel az 2db AAA elemmel működik. A Smart Panel távírányítók egyszerre 4 zóna irányítását teszik lehetővé és teljesen kompatibilisek a Smart LED vezérlőkkel, távirányítókkal stb.
A távirányító önmagában nem képes vezérelni a LED szalagot, a vezérléshez szükség van legalább 1 darab vezetéknélküli vezérlőegységre is.Párosítás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül nyomja meg hosszan a párosítani kívánt zóna bekapcsoló gombját. Ha a LED-szalag 3-szor felvillan, a párosítás sikeres volt. Ha nem, húzza ki a konnektorból és próbálja újra.

Leválasztás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül nyomja meg hosszan a párosítani kívánt zóna bekapcsoló gombját. Ha a LED-szalag 9-szer felvillan, a párosítás sikeres volt. Ha nem, húzza ki a konnektorból és próbálja újra.


Hangvisszajelzés bekapcsolása:
Tartsa nyomva az "ÖSSZES BE" érintőgombot 5 másodpercig, hogy bekapcsolja a hangvisszajelzést.

Hangvisszajelzés kikapcsolása:
Tartsa nyomva az "ÖSSZES KI" érintőgombot 5 másodpercig, hogy bekapcsolja a hangvisszajelzést.