Globális Támogatás

Szüksége van támogatásunkra?

Nemzetközi globális támogatással állunk termékeink mögött:
 

  • Nem találja a használati útmutatót és nem tudja hogyan használja az Avide terméket?

  • Mit tehet, ha meghibásodott az Avide terméke és elveszítette a számlát?

  • További információkat szeretne kérni egy Avide termékről?

Bármilyen Avide termékkel kapcsolatos kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Globális Támogatás

 

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért Globális Támogatás programunk keretében segítünk termékeink beüzemelésében, használatában, valamint ingyenes termékcserét vállalunk, amennyiben bármely termékünknél problémát tapasztal a csomagoláson feltüntetett élettartamon belül, függetlenül attól, hogy hol és kitől vásárolta, csomagolás és vásárlást igazoló számla nélkül is.

 

Általános kérdések

Szakmai kérdések, világítástechnikai fogalmakkal kapcsolatos tudnivalók esetén böngéssze a tudástárat!

Számos termékünk tartozéka a használati útmutató, melyben szereléssel és beüzemelésekkel kapcsolatos információkat is talál, valamint a termék oldalakra ellátogatva bemutató videók is elérhetőek.

Amennyiben a vásárlás után kiderül, hogy valóban hiányzik egy alkatrész, nem került a csomagba, díjmentesen pótoljuk azt.

A visszaküldési szabályzatunk egyszerű és problémamentes. Amennyiben egy termékünknél problémát tapasztal azonnal és térítésmentesen kicseréljük, függetlenül a vásárlás helyétől és vásárlást igazoló blokk vagy doboz meglététől.

Lehetősége van az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot, vagy írjon az info@avidelighting.hu e-mail címre. Ügyfélszolgálati munkatársaink pedig minden kérdésre 24 órán belül válaszolnak!

Termékeink után érdeklődjön az adott terméknél az „Érdekel” gombra kattintva vagy a kapcsolati űrlapon keresztül lépjen kapcsolatba velünk és segítünk megkeresni az Önhöz legközelebb elérhető viszonteladónkat!

Legtöbb termékünkhöz kínálatunkban találhatóak különböző kiegészítők és alkatrészek, amelyek a termékek működéséhez elengedhetetlenek vagy segítik azt.

Érdekelnek az Avide-vel való együttműködési lehetőségek.

Küldetésünk, hogy mindenki számára elérhető legyen a kompromisszumok nélküli világítástechnikai termékeink.

Azonnal elérhető, kiterjesztett Európai árukészlettel állunk rendelkezésre. Partnereink egyedi kedvezményekben részesülnek és minden leadott rendelést kiemelten kezelünk. Egyedi marketing anyagokkal, polcképekkel, gyors és egyedülálló termék oktatással támogatunk minden partnerünket.

Az Európai Unió összes országában elérhetőek termékeink és számos Unión kívüli országban is szállítunk már. Jelenleg több mint 25 országban vagyunk jelen és aktívan szállítunk partnereink részére kis- és középvállalkozásoknak, valamit nemzetközi áruházláncoknak egyaránt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül és a lehető leghamarabb megadunk minden lehetőséget termékeink forgalmazására, megvételére és a közös együttműködésre.

Termékeink azonnal elérhetőek európai raktárainkból. Megrendelt termékeket jellemzően 24-72 órán belül tudjuk szállítani. Szállítási idő régióként és országonként eltérő lehet, rendelés előtt tájékozódjon munkatársainktól.  

Kapcsolat

Kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

Bramcke GmbH

European Authorized Representative

52353 Düren
An Gut Nazareth 18A

Ügyfélszolgálat

info@avidelighting.hu