Claude asztali lámpa

2019.09.30

A legnagyobb kényelem elérésének érdekében tervezték ezt az innovatív asztali lámpát, amely folyamatosan tud segíteni a figyelem fenntartásában.

A Claude asztali lámpa igazán megbízható segítség lehet a vizsgákra történő felkészülés vagy a határidők tartása során is, megkönnyítve a munkát. Már megjelenésével meghatározza a hangulatot, a szemvédő LED-eknek köszönhetően pedig védi a szemét a megterheléstől - a Claude lámpa több mint 80%-os színvisszaadási mutatóval rendelkezik.
Ezenkívül könnyű és kompakt méretű, ennek megfelelően rendkívül könnyen hordozható. Akár üzleti utakon, akár szabadidős kirándulásokon is magával viheti, hogy kényelmesebbé váljon az utazás.

A Claude asztali lámpa megjelenésében szépen ötvözi a stílust és a hasznosságot. Korszerű kialakítása ízléses kiegészítővé teszi minden enteriőrben. A lámpa három fokozatú, tompított fényerővel rendelkezik, hogy megfeleljen minden hangulatának.

A lámpa praktikus LCD naptárral is rendelkezik, amely segít a tervek elkészítésében és a határidők betartásában. Ezenkívül riasztási és szundi funkcióval is rendelkezik, hogy mindig pontos legyen.

Elérhető három színben: barna, fekete és fehér.

Avide Claude asztali lámpa főbb tulajdonságai

  • színhőmérséklet: 5000K
  • fényáram: 450lm
  • teljesítmény: 7W
  • LED típusa: SMD2835
  • bemeneti feszültség: DC13V/0.46A