Új termék az Avide portfólióban - Remo állólámpa

2020.01.17

 

 

Esztétikus megjelenést kölcsönöz minden enteriőrbe, legyen szó akár nappaliról vagy dolgozószobáról. Esztétikus és modern megjelenésével igazán lenyűgöző látvánnyal ruházza fel otthonát.

 

A lámpa fénye 2 különböző módon is variálható.


Az egyik mód a dimmelhetőség (fényerőszabályzás): ennek a funkciónak köszönhetően a lámpa fényereje öt különböző fokozatban állítható, így különböző hangulatokhoz adaptálható. Ha csak kicsit erősíti fel a fényt, akkor egy romantikus vacsora meghittségét növelheti, vagy ha nagymértékben megnöveli a fényerőt, akkor olvashat is vagy akár különböző társasjátékokat is játszhat a fényénél.

A második beállítható paraméter a lámpa fényének színhőmérséklete. A fényerőhöz hasonlóan, a színhőmérséklet is öt különböző szinten módosítható 3000 K és 6500 K között. Az alacsonyabb színhőmérséklet melegebb, lágyabb megvilágítást és sárgásabb megjelenést kínál. Ezek a melegebb színhőmérsékletek alkalmasak az esti órákra, amikor a fáradt szemek már készen állnak a pihenésre.
A magasabb színhőmérsékletű, hűvösebb megvilágítás alkalmasabb nappalra, amikor valamit jobban kell látnia és amikor maximális láthatóság szükséges.

A sokoldalúsága miatt ez a lámpa a ház minden helyiségéhez alkalmas - a nappaliba, a konyhába, a hálószobába stb. A lámpának állítható nyaka is van, amely lehetővé teszi a fényszög irányítását az aktuális igényeknek megfelelően.

A lámpa testén egy érintőpaneles vezérlőpanel található bekapcsológombbal, fényerőgombbal és színhőmérsékleti gombbal.
A lámpának kiegészítője még ezen felül egy távirányító is a fent említett funkciók beállítási lehetőségével, illetve ezzel időzíthető is a lámpa fénye.
A távvezérlővel két időzítő-beállítás is elérhető: 60 másodperc és 10 perc. Az időzítő funkció bekapcsolása esetén a fény automatikusan kialszik, ha a beállított idő eltelt. Ezzel az időkapcsolóval kényelmesen be lehet bújni az ágyba, amikor a lámpa be van kapcsolva, majd nyugodtan várható, hogy a lámpa automatikusan kikapcsoljon.

A lámpa rendkívül hosszú élettartamú, hiszen akár 30 000 órán át is működhetnek a beépített LED-chipek. Így csupán egyszer kell megvásárolni, és akár 20 évig is gondtalanul használható. Az Avide Remo állólámpa úgy lett kialakítva, hogy szépen illeszkedjen otthonába, irodájába, dolgozószobájába, hálójába, műhelyébe, szépen mutasson az olvasószék, varrógép vagy akár íróasztal mellett.

 

Az Avide Remo állólámpa főbb tulajdonságai:

 

  • Teljesítmény: 9 W
  • Hagyományos watt megfelelőség: 42 W
  • Szélesség: 220 mm
  • Magasság: 1800 mm
  • Fényáram: 500 lm
  • Színhőmérséklet: 3000-6400 K
  • Világítási szög: 170°
  • Energiaosztály: A+